Aanbod

 

Over mij

 

Informatie

 

Contact

rekindle

relatietherapie antwerpen
 


RELATIETHERAPIE

relatietherapie

Relatietherapie is een begeleidingsvorm, bedoeld voor koppels, die merken dat het in hun relatie niet meer loopt zoals ze het graag zouden willen. Relatietherapie helpt om het overheersende negatieve patroon tussen jullie te signaleren en te veranderen. (En-sie)

Zo zit u mogelijks in een pijnlijk en doodlopend patroon van verwijten over en weer dat jullie mijlenver uit elkaar houdt. U ervaart nog mooie momenten maar telkens weer opnieuw ontaarden jullie in woorden, conflicten, verwijten, wat maakt dat uiteindelijk de ene zich terugtrekt terwijl de andere blijft eisen. Misschien resulteert dit in een voelbare afstand en gelatenheid en verlangt u weer naar de verbondenheid en de veilige vertrouwdheid van weleer. 

U of uw partner is jaloers, kan zich niet binden, u bent zelf onzeker over de liefde of u wil uw relatie verdiepen. De nieuw samengestelde gezinnen zorgen ook voor de nodige uitdagingen in relatieland. Het opvoeden van de kinderen en omgaan met ex-partners leidt vaak tot ruzies en conflicten.  Er zijn verder tal van redenen waarom u zou kiezen voor relatietherapie. Als relatietherapeut en ervaringsdeskundige kan ik jullie ondersteunen op deze weg. Pasklare antwoorden zijn er nooit, maar ik ga graag samen met jullie op pad om te werken aan herstel en verbinding.

Het is verder van belang te weten dat ik sta voor onpartijdigheid en dus evenveel aandacht schenk aan beide verhalen. Ik help jullie op een andere manier naar elkaar en de relatie te kijken. We stappen uit het ‘Gij – Ik verhaal’ en gaan voor wat belangrijk is voor jullie samen! Ik ga er tevens vanuit dat in het algemeen het ontstaan van relatieproblemen bij beiden ligt en het oplossen daarvan dan ook een gedeelde verantwoordelijkheid is. Indien dit toch het einde van jullie samenzijn betekent begeleid ik jullie in een zo liefdevol mogelijk afrondingsproces.

back

 
nele van hoof